Saturday, 4 October 2014

ESP UNTUK MEREKA2 YANG INGINKAN KULIT CANTIK # ESP OCTOBER 2014 PROMOTION, BUY 6 FREE 1ESP SHAKLEE

Kulit muka kusam? Kulit tak berseri?Petua mencerahkan kulit muka secara semulajadi dan selamat?Kami ada jawapannya..=)


Haaa, jeng jeng jeng..ESP Shaklee lah jawapannye kalau tanya saya. ESP ni ialah sejenis protein soya yang sangat selamat untuk digunakan. Kalau diluar sana banyak yang bercakap soya bahaya untuk kesihatan dan sebagainya, saya nak nasihatkan,bercakaplah dengan ilmu bukan dengan membutatuli percaya apa yang anda dapat dari social media. Banyak yang auta dari yang nyata. Ok, back to ESP, khasiat ESP ni untuk mencantikkan kulit kita dari dalam, yang mekap semua tu kecantikan luaran jek, yang penting kulit kita perlu sihat baru nampak cantik.Kalau mekap cantik tp kulit problem memang tak akan nampak cantik jugekkk...ESP ni protein soya, jadi ia merupakan makanan sel2 dalam badan kita..bukan sahaja untuk kulit muka yang cantik tp seluruh kulit yang ada pada tubuh badan pun boleh cantik jugekk..waaa best giler kan..hihi=)

Jadinye, bagi yang nak order ESP serbuk ajaib yang pelbagai guna ni, bolehla contact saya untuk info lanjut dan dapatkan pada harga berbaloi-baloi okkes=) Sampai jumpa lagi dilain waktu..tata..

Salam Hormat dari Puan Comel (017-2595032)

ESP SHAKLEE MIRI SARAWAK
ESP SHAKLEE OCTOBER 2014 PROMOTION BUY 6 FREE 1
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Penghantaran Shaklee Miri Sarawak, Brunei, Malaysia, Indonesia, China & Taiwan Jika anda berminat untuk membeli product Shaklee, boleh hubungi saya di: Email- wawashaklee@gmail.com Sms/Whatsapp - 017-2595032 Facebook - Wawa Eshoppe dan Kedai Puan Comel. Salam Hormat.

No comments:

Post a Comment