Thursday, 2 October 2014

ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENGANDUNG #ESP OCTOBER 2014 PROMOTION - BUY 6 FREE 1

Salam ceria buat semua pembaca blog Puan Comel!!!!Haaa nak cerita panjang pun memang kebanyakan dah aklum yang ESP Shaklee ni memang sangat sesuai dan berkhasiat untuk ibu mengandung. Ibu sihat dan bayi dalam kandungan juga sihat kerana protein soya yang dibekalkan oleh ESP ini dijamin terbaik dari segi kualiti dan keberkesanannya insyaAllah...


Wah, rasanya saya dah menggunakan ESP ni hampir 5 tahun semenjak menyusukan Aisyah lagi. Tapi pengalaman menggunakan ESP semasa mengandung hanya dengan baby Amin sebab masa Aisyah dulu belum jumpa Shaklee ni...hihi. Tak kenal maka tak cinta, sebab saya terlebih kenal makanya terlebih cinta dan terus jadi pengedar sehingga sekarang.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan ESP Shaklee ni bolehlah menghubungi saya di talian 017-2595032 ya.Salam Hormat.
ESP Shaklee Miri Sarawak
Shaklee Energizing Soy Protein
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Penghantaran Shaklee Miri Sarawak, Brunei, Malaysia, Indonesia, China & Taiwan Jika anda berminat untuk membeli product Shaklee, boleh hubungi saya di: Email- wawashaklee@gmail.com Sms/Whatsapp - 017-2595032 Facebook - Wawa Eshoppe dan Kedai Puan Comel. Salam Hormat.

No comments:

Post a Comment