Monday, 8 September 2014

PROMOSI MEALSHAKE SEPTEMBER 2014 BUY 3 FREE 1

Anak anda tiada selera makan?Picky eater?Mood makan berubah-rubah?..kesemua persoalan ini adalah persoalan biasa bagi ibu-ibu diluar sana..saya juga tidak terkecuali..

Haa,tapi setelah saya cuba Mealshake Shaklee ni untuk Aisyah anak suung saya tu, saya nampak perubahan selera makan Aisyah. Nampak lebih senang nak dipujuk makan dan badan Aisyah juga nampak lebih berisi dari sebelum menggunakan Mealshake..Alhamdulillah..

Sebenarnya kalau anda nak tahu, Mealshake ni walaupun harganya agak mahal bagi sesetengah orang, namun bagi saya sangat berbaloi dengan khasiat dan kelebihan yang akan kita perolehi apabila menggunakan Mealshake. Saya berani jamin yang anda tidak akan merasa rugi once anda dah menggunakannya. Rasa pun sedap. mengandungi 24 vitamin, mineral dan zat perlu yang sangat penting untuk tubuh kita dan sangat jimat kerana penggunaanya bukanlah seperti kita membancuh air minuman yang lain. Kalau nak tahu bagaiman nak membancuh Mealshake Shaklee dengan jimat dan at the same time anda dan anak anda dapat semua khasiat yang diperlukan,kena lah beli dengan saya,baru aci..heee..

Mealshake Shaklee Miri Sarawak
Aisyah Humairaa binti Mohd Dzaidin, pengguna Mealshake
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Penghantaran Shaklee Miri Sarawak, Brunei, Malaysia, Indonesia, China & Taiwan Jika anda berminat untuk membeli product Shaklee, boleh hubungi saya di: Email- wawashaklee@gmail.com Sms/Whatsapp - 017-2595032 Facebook - Wawa Eshoppe dan Kedai Puan Comel. Salam Hormat.

No comments:

Post a Comment