Wednesday, 21 August 2013

BERKIRANYA KITA DENGAN KESIHATAN TUBUH BADAN...ALAHAI CIK SENAH...





Salam Aidilfitri diucapkan kepada semua pengunjung setia blog Puan Comel. Malam ni PC ada banyak mood nak update entry di blog kesayangan PC nih..PC nak bercakap sedikit tentang kesedaran orang2 kita sekarang ni yang kadang2 sangat berkira untuk membeli produk2 kesihatan untuk tubuh badan sendiri. Tetapi kalau bab shopping baju, make-up,beg tangan and blablabla..ermmm beribu pun sanggup kheeeennn..Kalau untuk kesihatan RM50 pun berat sangat nak keluarkan dari beg duit tu..Kalau membeli produk kesihatan siap mintak diskaun2 lagi. Tokguru saya pesan, kalau bab2 makanan kesihatan ni jangan mintak diskaun lebih2 sebab memang itulah bayaran untuk hasilkan produk yang nak sembuhkan penyakit or nak tingkatkan kesihatan kita. Kita pergi klinik pun tak pernah mintak diskaun kan, so whatever brand atau jenama produk kesihatan yang kita beli kalau tak diberi diskaun oleh tukang jual, just terima saja (provided kita tahulah harga pasaran, kalau penjual lain jual murah tiba2 sorang ni saja mark-up gila2 harga vitamin, then ofkos le kena bargain kheeennn=p)

Point yg PC nak stress disini ialah, simpan sedikit bajet utk 'mentenen' tubuh badan kita ok. Kalau tubuh kita tak sihat, baju cantik2 pun tak mampu nak dipakai ok...So, melaburlah walau sedikit untuk kesihatan diri dan keluarga.Tu je PC nak sembang malam ni. Nantikan update yg best hanya dari Puan Comel (perasan sendiri lettewwwww hihihihi)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Penghantaran Shaklee Miri Sarawak, Brunei, Malaysia, Indonesia, China & Taiwan Jika anda berminat untuk membeli product Shaklee, boleh hubungi saya di: Email- wawashaklee@gmail.com Sms/Whatsapp - 017-2595032 Facebook - Wawa Eshoppe dan Kedai Puan Comel. Salam Hormat.

No comments:

Post a Comment