Wednesday, 24 July 2013

CINCH SHAKE MINUMAN DIET SHAKLEE YANG MENYIHATKAN..TESTIMONI ADIKKU..


 .....dalam family saya, kalau dari segi size memang saya yang paling kecik molek, abang dan adik2 saya besor molek semuanya..hihihi

So apa kena mengena size kitaorang adik-beradik dengan produk Cinch Shake ni? Ni nak cerita, adik saya yg no 4 tu nak diet, so saya introduce Cinch Shake ni dan alhamdulillah adik saya bagi testimoni yang sangat positif, kata Adik Lan after minum Cinch Shake ni, memang tak rasa nak makan nasi, tapi tidak lah sampai tahap buat diri kita sakit or nampak tak sihat, cuma minuman ni membuatkan Adik Lan terasa kenyang dan mengurangkan selera makan yang macam 'dasat2' gitu kalo nampak makanan, kiranya Cinch Shake ni membantu kawal rasa selera makan yang tak terkawal buat sesetengan orang tu keeennn..

Cinch Shake ada 3 flavor, Latte, Chocolate dan Vanilla..fuh semua flavor yang selalu menjadi kegemaran semua tu!!!So apa tunggu lagi, bagi yang selalu skip meals, yang makan tak menentu dan nak diet, Cinch Shakle memang boleh membantu..SEDAP, SIHAT & SENANG nak disediakan. So bagi yang nak mencuba, silalah contact saya cepat yeww..rugi tak cuba tawww..Sampai jumpa lagi..Tata...=)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Penghantaran Shaklee Miri Sarawak, Brunei, Malaysia, Indonesia, China & Taiwan Jika anda berminat untuk membeli product Shaklee, boleh hubungi saya di: Email- wawashaklee@gmail.com Sms/Whatsapp - 017-2595032 Facebook - Wawa Eshoppe dan Kedai Puan Comel. Salam Hormat.

No comments:

Post a Comment