Wednesday, 2 January 2013

PORTABLE GET CLEAN WATER PITCHER, GRAB 1 FOR YOUR FAMILY WELLNESS!!!

Cuba putarkan paip rumah anda dan lihat air yang keluar. Warna apa? Adakah seperti teh o ais, teh tarik ais, seperti air sarsi atau seperti air laici kang???? Eiwww, tengok pun dah geli apatah lagi nak digunakan untuk minum dan memasak.

 
Saya pun tak faham kadang-kadang apabila balik ke kampung berminggu-minggu, pulang semula ke rumah air paip memang kotor sangat2. Apa penyebabnya saya pun kurang arif. Masalah ni bukan masalah sehari dua, dah bertahun-tahun terjadi tapi takde pulak tindakan pantas yang diambil oleh pihak2 yang bertanggungjawab. Yang jadi mangsa adalah kita sebagai pengguna air setiap hari. Bagi saya, takde elektrik ok lagi, jangan takde air bersih yang nak diguna, memang sengsara.
 

Shaklee Get Clean Water Pitcher

 

Pernah tengok gambar diatas? Gambar tu gambar Shaklee Water Pitcher produk Shaklee yang sangat-sangat direkomenkan untuk ada dirumah anda. Mengapa??
  • SELAMAT - menyingkirkan plumbum dan banyak bendasing yang lain. Diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association).
 
  • PILIHAN BIJAK - menjimatkan kos kerana banyak wang kita yang dibazirkan dengan meminum air botol.  Dengan hanya beberapa sen seliter sahaja, Get Clean Water ini dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter yang bijak yang menandakan bilakah masanya anda perlu menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya
 
  • HANDAL - lebih banyak air bersih pada setiap masa. Menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yag mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
 
  • MESRA ALAM - memelihara alam sekitar kerana ia menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok karbon isian semula yang pertama, dimana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
 
  • MURAH - RM460 untuk Semenanjung Malaysia dan RM483 untuk Sabah dan Sarawak. Harga yang murah berbanding jika anda beli air botol setiap hari yang belum tentu tahap kebersihannya ataupun anda menggunakan water filter yang rendah kualitinya. Saya dah 5 tahun menggunakan water filter satu jenama ini yang beribu-ribu dan kos nak menukar filternya juga beribu. Ada sebab lain lagikah untuk saya tidak membeli Get Clean Water Filter ini?? Berbaloi kan??
 
  • MUDAH ALIH - yang ini yang paling best sebab anda boleh bawa jag ini kemana sahaja dan ianya tidak perlu diletakkan disatu tempat sahaja. Nak bawa pergi berkelah and then isi air paip tepi jalan dah boleh minum air tu. Seronokkan?? Tambahan lagi, anda tak perlu guna sebarang kuasa elektrik dan tak perlu dimasak. Ianya juga ringan dan mudah dibawa.
Jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan JAG AJAIB ini. Ia juga disertakan dengan 3 penuras air dan 1 corong penuras. Bagi saya pelaburan kesihatan begini tak pernah merugikan. Memang berbaloi-baloi.  Jika anda berminat boleh hubungi saya di wawashaklee@gmail.com atau sms ke 017-2595032 untuk maklumat lanjut. Salam hormat.
     

No comments:

Post a Comment