Tuesday, 1 January 2013

RAHSIA KULIT MUDA REMAJA DENGAN SHAKLEE



Risaunya bila usia sudah menginjak ke angka 30. Kenapa kulit semakin hari semakin kusam. Saya nak kulit  flawless seperti artis-artis korea. Macammana yer?

 

                                            Song Hye Kyo -Gambar Hiasan ihsan Google
                                                  (Catikkan kulit dia, Saya jeles!!!)
 
Siapa tak suka kulit cantik, gebu, cerah dan nampak muda terutamanya wanita. Setiap hari kita belek dan tilik muka dicermin. Kulit mukalah yang menjadi tumpuan utama diri kita. Saya ingin bercerita tentang diri saya sendiri. Dulu saya terlalu percaya bahawa kulit akan nampak cantik bila ditempek dengan pelbagai krim dan foundation. Saya pengguna tegar sebuah jenama produk kecantikan dari Indonesia. Saya menggunakannya semenjak saya ditingkatan 2 lagi. Memang berkesan dan ramai memuji kulit muka saya cantik dan gebu. Namun, entah dimana silapnya syarikat produk ini telah menamatkan pengeluaran produk yang saya guna ini sehingga buat saya risau sangat2. Tak tahu nak ganti dengan jenama lain yang saya tak pernah guna. Kulit muka bagi wanita adalah satu aset yang sangat2 penting kan. Tak gitu?
 
Saya tercari-cari produk yang sesuai, banyak yang saya cuba tapi hasilnya mengecewakan. Bila saya mencuba terlalu banyak produk, kulit saya dah tak cantik macam dulu. Kusam,mudah berjeragat dan terlalu kering. Yang terkini kulit saya jadi seperti terbakar sebab tersalah guna produk untuk UV Protection. Sebelum itu saya tersalah guna krim yang sudah tamat tarikh luputnya. Jadi, anda boleh bayang kan prestasi kulit saya yang bertahun-tahun saya pelihara, hancur musnah sebab tersalah pilih produk. Ini berpunca kerana saya terlalu mengharapkan kecantikan kulit itu dari luar. Walhal yang paling penting, kecantikan kulit dari dalam lebih utama. Pemakaian alat kosmetik tidak bersifat kekal. Malahan membawa padah seperti kisah saya tadi.
 
Jadi, dalam memilih produk, pastikan produk yang anda guna, SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI. Itu jaminan dari Shaklee. Saya dah berjumpa pengguna2 tegar Shaklee yang kulit mereka memang cantik. Tak perlu pakai foundation tebal2 sebab kulit mereka memang nampak bersih dan cantik. Rahsianya ialah amalan pemakanan suplemen secara istiqamah. Saya pun nak jadi macam mereka. Yelah, nak pikat hati suami salah satunya memang datang dari kecantikan wajah kita supaya suami rasa gembira dan suka nak pandang wajah kita lama2 kan. Cewah!!=)
 
Saya pun dah mula nak amalkan set kecantikan kulit Shaklee secara istiqamah. Saya nak pastikan kulit saya cantik dari dalam so tak payah nak risau kalau keluar rumah tak pakai foundation. Confident gitu!!
 
So saya nak introducekan kepada anda Set Kecantikan Kulit Shaklee yang terdiri daripada:
 
Vitamin yang sangat penting untuk mendapatkan kulit halus mulus dan bersinar. Juga penting untuk antibodi badan.Ia juga membina kolagen dan menguatkan sel tisu dalam badan. Ianya juga membantu untuk cegah stress. Kulit tak cantk kalau kita selalu stress.
Melambatkan proses penuaan atau awet muda dan mencegah kerosakan sel daripada berlaku. Ia juga bagus untuk hubungan suami isteri. Ia dikenali sebagai VITAMIN CINTA



Membantu pembinaan sel baru supaya kuli nampak licin dan tegang.Ianya juga untuk mengurangkan kelesuan dan penting untuk kesihatan mental. Memelihara kulit dari dalam
 
 
Baik untuk kulit, rambu, kuku dan pelbagai lagi. Bagi saya, ESP ni produk WAJIB ADA disetiap rumah. Memang terbaik dari ladang.

 
Jadi, bagi anda yang juga berminat untuk mendapatkan set kecantikan kulit Shaklee dengan harga yang istimewa, hubungi saya di wawashaklee@gmail.com atau sms ke 017-2595032 untuk pertanyaan lanjut. Salam Hormat.

No comments:

Post a Comment