Tuesday, 8 January 2013

(18SX) DINGIN SEKS???BAGAIMANA SHAKLEE MEMBANTU.

Salam bahagia buat pembaca budiman,

Tengok pada topic macam menyeramkan jugak kan? Hanya untuk yang sudah halal bernikah yer. Untuk yang belum, jangan sekali2 menggunakan vitamin ni untuk aktiviti-aktiviti tidak bermoral anda. Ingat tu!!! Untuk pasangan suami isteri, kita baca  untuk dicedok dan diambil sebagai ilmu serta panduan untuk kita lebih berkeyakinan dalam melayari bahtera rumahtangga. 
 
Selalunya bila isu tentang dingin sex ni, kebanyakannya berpunca dari isteri. Antara faktor2 utama adalah disebabkan penat atau letih dengan kerja2 dipejabat dan dirumah, stress, mengandung, malu, kurang pengetahuan seks, tak selesa dan sebagainya lagi. Kadangkala, pasangan malu untuk berbincang perkara ini dan jika dibiarkan berlarutan akan menjadi barah dalam rumahtangga.
 
Jadi bagaimana Shaklee dapat membantu anda dalam kes2 begini???
 
Di Shaklee, terdapat 2 vitamin cinta yang berfungsi untuk menghangatkan lagi hubungan intim suami isteri. Jeng jeng jeng....
 
 
Antara fungsi penting Alfalfa ini kepada para isteri ialah:
  • Ia membantu menyelesaikan masalah keputihan yang serius
  • Ia juga membantu para isteri yang mempunyai masalah vagina kering ketika bersama
  • Dan ia juga bagus untuk menyingkirkan toksin dalam badan serta membantu mengurangkan masalah sembelit
Haaa, yang ini pula memang terlaris dalam pasaran bila disebut-sebut sebagai Vitamin Cinta. Vitamin E ni selain bagus untuk kulit, ia juga sangat bagus untuk:
  • Suami
          - lebih tenaga seksual
          - mudah teransang
          - ereksi yang lebih panjang
          - orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

  • Isteri
          -lebih tenaga seksual
          - mudah teransang
          - libido (keinginan seks) yang lebih kuat
          - menstabilkan hormon wanita yang lain terutama ibu-ibu yang menyusu

* Walaubagaimanapun, untuk ibu2 yang mengandung, kedua-dua vitamin ini tidak sesuai untuk diambil kerana terdapatnya risiko keguguran.

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin2 cinta ini, anda boleh hubungi saya di wawashaklee@gmail.com atau sms saya di 017-2595032. Jika anda merasa malu atau segan tetapi ingin membeli vitamin ini, anda juga boleh menggunakan Shaklee ID saya iaitu 858384 dan belilah di cawangan-cawangan Shaklee yang berdekatan dengan rumah anda. Semarakkan cinta dan kasihsayang dalam rumahtangga. Salam Hormat.

  • S
  • No comments:

    Post a Comment