Thursday, 20 December 2012

MAHU KURANGKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT?? JOM BACA!!

Salam Sihat Buat Semua,

Hari ni saya nak kongsikan cerita menarik tentang SHAKLEE SHAPE UP PROGRAMME.Sebenarnya diluar sana terlalu banyak produk-produk pelansingan badan dijual dimana-mana. Tinggal yang berkesan dengan tak berkesan aje. Disinilah fungsi kita sebagai pengguna untuk menilai dan menganalisis produk mana yang terbaik antara yang terbaik untuk kita guna.

Dalam SHAKLEE SHAPE-UP PROGRAMME ni, ada tiga produk yang saya sarankan untuk anda guna iaitu Cinch Shake,Herbalax dan Lecitin.Jom saya terangkan satu persatu kepentingan produk-produk ni untuk menjayakan SHAKLEE SHAPE-UP PROGRAMME anda.

Secara asasnya, anda perlukan Protin (Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sebanyak 35%),
 
 
 Lecitin (berfungsi untuk memecahkan lemak2) dan HerbLax/ Fiber (utk detox. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum)
 
 
Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan "Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau "Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?". Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.
 • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa santapan manis
 • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif diperkaya dengan asid amino leusina
 • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot
 • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian
 • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
 • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
 • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
 • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
 • Soya bukan GMO

  Jika anda berminat untuk mencuba, boleh hubungi saya di wawashaklee@gmail.com atau 017-2595032. Sampai jumpa lagi..=)

No comments:

Post a Comment